easyJet пуска най-голямата разпродажба

На 6 януари най-голямата авиокомпания на Великобритания easyJet пусна в действие най-голямата разпродажба на самолетни билети, провеждана някога, с до 20% намаление за 25 млн. места. Пасажерите, които резервират какъвто и да е полет от мрежата, предлагана от easyJet, между 6 и 10 янари, 2012 г., за излитания между 1 февруари и 11 юли, 2012 г. ще получат намаление до 20% от редовната цена на съответния полет.

easyJet

За да се възползват от тези наистина добри възможности, потребителите трябва просто да посетят страницата на превозвача в периода между петък – 6 януари и полунощ на 10 януари и да резервират желания от тях полет.

В допълнение към тези мащабни намаления на сайта има и други начини, с които всеки може да си осигури добра сделка онлайн. Всички клиенти на easyJet Holidays например могат да се възползват от допълнителни 50 паунда намаление на резервация за всички такива направени на уебсайта на easyJet Holidays website по време на периода на разпродажбата на полети между 1 февруари и 11 юли, 2012 г. Това е възможно, ако пакетната цена на избраната ваканция е равна или надвишава 700 паунда. Кодът, който трябва да въведете, когато резервирате е HOLIDAY50.

Партньорът на easyJet – Laterooms, също предлага до 50% намаление от цената за настаняване до 6 януари, 2013 г. ако то е резервирано през периода на промоцията на авиокомпанията.

Рентакар партньорът на easyJet – Europcar също се включва в надпреварата за предлагане на ниски цени и предлага намаление от 20% за всички резервации на коли под наем, вземани от летищата на дестинациите на авиокомпанията. От компанията обаче предупреждават, че е възможно в промоцията да важат някои ограничения.

Огромната разпродажба ще бъде рекламирана през няколко основни медии, за да получи необходимата популярност. Рекламите за намаленията ще текат по радио и телевизионни канали, както и ще бъдат пуснати във вестниците и като банери на различни сайтове.

Несъмнено нискотарифната компания ще успее да грабне вниманието на доста пътници търсещи изгодни оферти за своите пътувания.


Categorised as: Евтини Авиокомпании


Comments are closed.